Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij; jouw partner op de huidige energiemarkt!

Heb jij al kennis gemaakt met de Nederlandse Energie Maatschappij? Het bedrijf –ook wel gekend onder de naam NLE- is een van de grootste energiebedrijven van Nederland en levert groene elektriciteit aan duizenden gezinnen. Op die manier verzorgt de Nederlandse Energie Maatschappij niet alleen in de energiebehoeften van heel wat Nederlanders, het bedrijf neemt ook een belangrijk deel van de algemene energiemarkt voor zijn rekening. Nu er steeds meer bedrijven op de energiemarkt opduiken, wordt het als consument alsmaar moeilijker om een goede energieleverancier te kiezen. Vraag je raad aan consumentenorganisaties, dan komt de Nederlandse Energie Maatschappij als overwinnaar uit de bus. Het bedrijf hanteert niet alleen erg competitieve prijzen, maar is een betrouwbare partner om een langdurige samenwerking mee aan te gaan. De groene energie die de Nederlandse Energie Maatschappij produceert, wordt voornamelijk opgewekt uit waterkracht; een unicum op de Nederlandse energiemarkt!

Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij

De liberalisering van de Nederlandse energiemarkt; het begin van de Nederlandse Energie Maatschappij!

De liberalisering van de energiemarkt in Nederland zorgde voor het ontstaan van de Nederlandse Energie Maatschappij. Vanaf het midden van 2004 konden kleinverbruikers (consumenten met een aansluiting met een grootte van maximaal 3×80 Amp.) zelf een keuze maken tussen de verschillende energiebedrijven die op dat moment actief waren op de energiemarkt. De Nederlandse Energie Maatschappij werd opgericht om zoveel mogelijk Nederlandse gezinnen te voorzien van groene energie; een idee dat andere spelers op de energiemarkt wat sceptisch bekeken. Toch kende de Nederlandse Energie Maatschappij al succes vanaf het prille begin. Het marktaandeel van het bedrijf blijft jaar na jaar groeien; het belangrijkste teken dat de Nederlander meer dan tevreden is met de geleverde groene energie. In 2009 besloot de Nederlandse Energie Maatschappij ook te investeren in grootschalige mediacampagnes. Op die manier kon het bedrijf op een eenvoudige manier heel wat meer consumenten bereiken. Het feit dat de Nederlandse Energie Maatschappij de energiemarkt voorziet van groene energie leverde hen zelfs een plek op als sponsor van het Nederlandse voetbalelftal.

De Nederlandse Energie Maatschappij; de beste service en de laagste kosten!

Op de energiemarkt wordt weleens beweerd dat groene energie duur is. De Nederlandse Energie Maatschappij bewijst al jaren het tegendeel. Een aansluiting bij het bedrijf betekent niet alleen dat je zo kan genieten van duurzame en verantwoorde energie; je betaalt er ook nog eens de laagst mogelijke prijs voor. De Nederlandse Energie Maatschappij geeft aan dat de lage prijzen die het bedrijf momenteel hanteert afkomstig zijn uit een wel erg specifieke handelsstrategie. Het bedrijf staat zo zelf in voor de inkoop van groene energie bij andere partners op de energiemarkt. Aangezien er geen sprake is van tussenpersonen, kan de Nederlandse Energie Maatschappij de aangekochte energie onmiddellijk laten doorstromen naar de aangesloten gezinnen. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om de prijzen voor groene energie op de energiemarkt zo scherp mogelijk te houden. Op die manier kan de Nederlandse Energie Maatschappij zich profileren als een drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van een groene energiemarkt.

Comments are closed.